​Posila pro "A" tým byla představena na čtvrtečním tréninku.

Milan Novotný, přestupující z FK Nové Sady, se přidává do týmu s rolí tvůrce hry. Třiatřicetiletý hráč má za sebou kluby jako Sigma Olomouc, 1. HFK Olomouc, FC Hněvotín a FK Šternberk. Většinu své kariéry však strávil v dresu FK Nové Sady a je tak dobře obeznámen s hřištěm ve Slavoníně ze vzájemných soubojů.

Novotný je známý svým vynikajícím přehledem na hřišti a schopností číst hru, což by mělo napomoci taktice a strategii týmu. Kromě toho je také zkušeným hráčem, který může poskytnout cenné rady mladším spoluhráčům a přispět k soudržnosti týmu. Jeho příchod je vnímán jako významné posílení nejen na hřišti, ale i v kabině.

Trenér FK Slavonín, Petr Lojka, vyjádřil velkou radost z příchodu Novotného. "Milan je hráč, který má nejen zkušenosti, ale i obrovskou kvalitu. Jeho schopnost tvořit hru a udržet míč pod kontrolou nám jistě pomůže v klíčových momentech zápasů," uvedl Lojka. "Těšíme se na spolupráci a věříme, že bude pro náš tým velkým přínosem."

Fanoušci Slavonína se již nemohou dočkat, až uvidí Novotného v akci v sobotním utkání v Bělkovicích, a doufají, že jeho příchod povede k úspěšné sezóně.